Kuchnia marzenie!
Dorotko, a do koszyków z roślinami nie wchodzą?
U mnie pierwszy raz po 9 latach choinka stała się atrakcją. Bella nie odpuszcza - wali łapką w bombki, próbuje wchodzić na gałęzie
AgnieszkaP pisze: ↑05 sty 2021, 13:02
Kuchnia marzenie!
Dorotko, a do koszyków z roślinami nie wchodzą?
U mnie pierwszy raz po 9 latach choinka stała się atrakcją. Bella nie odpuszcza - wali łapką w bombki, próbuje wchodzić na gałęzie
Nie, nie wchodzą, bo są ruchome, zawieszone na długich linkach, więc każde poruszenie od razu wprawia wszystko w ruch. Junior próbuje bawić się w pokoju papierowym kloszem lampy sufitowej wchodzi na park i z jednego z mostków stale próbuje podciągnąć papierową kule na górę Na szczęście to genialny szwedzki wynalazek z papieru, więc straty nie będzie wielkiej jak już mu się uda
Jeszcze oświetlenie sobie zmienię na takie wiszące, zawsze lubiłam swoją kuchnię, ale teraz to niemal moje ulubione miejsce
Dorszka pisze: ↑06 sty 2021, 22:12
[ Junior próbuje bawić się w pokoju papierowym kloszem lampy sufitowej wchodzi na park i z jednego z mostków stale próbuje podciągnąć papierową kule na górę Na szczęście to genialny szwedzki wynalazek z papieru, więc straty nie będzie wielkiej jak już mu się uda
Gdyby tylko w tym momencie udalo Ci sie trzymac w dloniach aparat
Dorszka pisze: ↑06 sty 2021, 22:12
[ Junior próbuje bawić się w pokoju papierowym kloszem lampy sufitowej wchodzi na park i z jednego z mostków stale próbuje podciągnąć papierową kule na górę Na szczęście to genialny szwedzki wynalazek z papieru, więc straty nie będzie wielkiej jak już mu się uda
Gdyby tylko w tym momencie udalo Ci sie trzymac w dloniach aparat
No właśnie! Niestety, nie liczę na to. ilekroć biegnę, żeby go sfilmować jak męczy ten żyrandol, on natychmiast przerywa te niecne zajęcia i udaje, że "nic tu nie zaszło"