Asiu i jak tam jesteś zadowolona z tego materaca?
Ja jestem na etapie właśnie szukania materaca i szukając złotego środka między ceną a materacem na kręgosłup w kiepskim stanie, właśnie upatrzyłam ten sam model co Ty.
Napisz proszę, jak się sprawuje i czy dobrze się śpi, czy się nie zapada za bardzo. Przy czym ja raczej chcę kupić dwie 80-ki, bo to łatwiej takim mniejszym manewrować.
Sonia pisze: ↑11 lut 2019, 10:54
Ja jestem na etapie właśnie szukania materaca i szukając złotego środka między ceną a materacem na kręgosłup w kiepskim stanie, właśnie upatrzyłam ten sam model co Ty.
Napisz proszę, jak się sprawuje i czy dobrze się śpi, czy się nie zapada za bardzo. Przy czym ja raczej chcę kupić dwie 80-ki, bo to łatwiej takim mniejszym manewrować.
Marzenko póki co, nic się nie dzieje Materac nie zapada się, śpi się dobrze Polecam
Madziu może i fajne, ale nie wiadomo na jakim spałaś, bo przedziały cenowe tych kontynentalnych są dla mnie zaporowe 12 tys. albo 15 tys. to ja na łóżko raczej nie mam Takie ceny też widziałam. Poza tym my chcemy takie, żeby można było sobie regulować wysokość zagłówka i nóg, a to tylko przy materacach 80 i 90 cm.
Sonia pisze: ↑11 lut 2019, 10:54
Marzenko póki co, nic się nie dzieje Materac nie zapada się, śpi się dobrze Polecam
Asiu a miałaś może jakieś bóle pleców, które przy tym materacu zanikły? Czy nie miałaś z tym problemów.
Chyba też się zdecydujemy na te materace, tylko jeszcze muszę obczaić stelaże pod nie.
Madziu może i fajne, ale nie wiadomo na jakim spałaś, bo przedziały cenowe tych kontynentalnych są dla mnie zaporowe 12 tys. albo 15 tys. to ja na łóżko raczej nie mam Takie ceny też widziałam. Poza tym my chcemy takie, żeby można było sobie regulować wysokość zagłówka i nóg, a to tylko przy materacach 80 i 90 cm.
O to chodzi że spałam dokładnie na takim!
Ale regulacji żadnej nie ma.
Soniu, miewałam bóle kręgosłupa i szyi. Zakupiłam też poduszki zdrowotne i tak naprawdę sporadycznie mnie coś boli. Wcześniej miałam takie zwykłe poduchy i często spałam na brzuchu ( nienaturalna pozycja). Ta zdrowotna wymusza na mnie spanie na wznak, bądź na boku. Już się przyzwyczaiłam i jest ok
Tym razem szukam poduszki ortopedycznej (zdrowotnej) nie za miliony. W tej chwili mam zwykłe gąbkowe z Jyska, ale nieprofilowane.
Chcę spróbować profilowane, ale ciut lepsze niż z Jyska. Preferuję poduszki cienkie, nie za grube
Czy może ktoś polecić jakąś firmę?
asiak pisze: ↑28 gru 2020, 11:12
Tyn razem szukam poduszki ortopedycznej (zdrowotnej) nie za miliony. W tej chwili mam zwykłe gąbkowe z Jyska, ale nieprofilowane.
Chcę spróbować profilowane, ale ciut lepsze niż z Jyska. Preferuję poduszki cienkie, nie za grube
Czy może ktoś polecić jakąś firmę?