Nasze Lwy
Re: Nasze Lwy
Śliczności <serce>
"Los bowiem synów ludzkich jest ten sam co i los zwierząt; los ich jest jeden: jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego, i oddech życia ten sam. W niczym więc człowiek nie przewyższa zwierząt.."
Biblia Księga Koheleta
Biblia Księga Koheleta
-
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
Dziękujemy za miłe słowa i zapraszamy do <arrowright> odrębnego wątku maluszków z miotu I i fotoprezentację :-)
-
- Hodowca
- Kontakt:
poprawiłam na pomarańczowy, mam nadzieję, że lepiej <oops>
Mały lwie czy Wy odwiedzacie czasem forum ? Natalka to już pewnie duża panna a koty to nie pamiętam jak wyglądają 

Iza
-
- Hodowca
- Kontakt:
Z przykrością stwierdzam, że praktycznie nie. Tak się to wszystko układa, że na nic nie ma czasu
Postaram się wykrzesać więcej energii i częściej coś napisać.
Natalka rzeczywiście rośnie jak na drożdżach. Jestem pod jej urokiem od kiedy postanowiła być moim dzieckiem <oops> Jest już w najstarszej grupie przedszkolnej. Wspaniale troszczy się o zwierzęta w moim domu i teraz pomaga doglądać kocięta. O tym może w jakimś świeżym i osobnym wątku.
Dziękuję za pamięć. Spokojnego wieczoru

Natalka rzeczywiście rośnie jak na drożdżach. Jestem pod jej urokiem od kiedy postanowiła być moim dzieckiem <oops> Jest już w najstarszej grupie przedszkolnej. Wspaniale troszczy się o zwierzęta w moim domu i teraz pomaga doglądać kocięta. O tym może w jakimś świeżym i osobnym wątku.
Dziękuję za pamięć. Spokojnego wieczoru

Bardzo się cieszę że się odezwałaś jak znajdzie się chwila na oddech to proszę o zdjęcia i trochę opowieści co słychać :-)
Iza
-
- Hodowca
- Kontakt:
Postaram się.
Haaaaaaaaaaalo ?!
Pobudka !
Czas najwyzszy wrocic na forum <mrgreen>
Pobudka !
Czas najwyzszy wrocic na forum <mrgreen>
Nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś, bo nie mogłeś.